Wie is Evelyn van Wijlen?

Mijn naam is Evelyn van Wijlen, ik ben geboren op 7 juli, ik ben nu 25 jaar, geboren en getogen in de Achterhoek en nu woonachtig in Deventer. Ik ben afgekeurd en doe vrijwilligerswerk, ik loop en train met honden. Hierdoor verkrijg ik structuur, dagbesteding en heel veel geluksmomenten.

Het leven leek een lange lijdensweg voor mij, waarbij ik regelmatig in de knoop heb gezeten, maar toch altijd de kracht vond om het leven weer op te pakken, en verder te gaan. Die kracht putte ik onder andere uit het schrijven van gedichten. De gedichten op de site zijn een soortement van voorproefje op mijn gedichtenbundel: De val van de mensheid. Mijn ervaring is dat in ieder gedicht een stukje herkenning zit, omdat iedereen op zijn of haar eigen manier hetzelfde wel eens mee heeft gemaakt. De situatie is altijd anders, maar het gevoel wat je ergens bij krijgt, komt veelal overeen.
Kijk eens wat rond op de site, lees een gedicht, voel je vrij om contact te leggen met mij, serieuze mails beantwoord ik altijd. Tot slot mijn lijfspreuk:

Dood is niet het einde
Maar een nieuw begin
Je laatste adem blaast
De dood weer leven in.
De val van de mensheid is verkrijgbaar bij diverse webshops. Wil je mijn gedichtenbundel direct bestellen, dan klik je op links, daar staat een directe link naar de website van mijn uitgever.

544867_404802592866349_100000098364405_1539727_268741464_n.jpg

Recente gedichten

Brandend antwoord

Mijn pen brandt op het papier
Ik zie de woorden, één voor één
Gaan zij in vlammen op
Het vurige verlangen
Verdween
En steen voor steen
Bouw ik de wereld op zijn kop
Maakte ik zoete zinnen
Was mijn hoofd volkomen leeg
Om jouw antwoord te bevragen
Ben jij krom of ben ik scheef
Mijn tranen vallen eenmaal
Om te doven wat ik schreef
Vullen mijn ogen
Om je niet te hoeven lezen.©2024: Evelyn van Wijlen
Waar ben ik?


©2024: Evelyn van Wijlen